Prijavite se na specijalan događaj „ODLIČNI VI – ODLIČAN BREND”

Otkrijte moć osobnog brendiranja i započnite svoju izuzetnu karijeru na specijalnom i potpuno besplatnom događaju BusinessAcademy „ODLIČNI VI – ODLIČAN BREND”!

U današnjem izuzetno konkurentnom poslovnom okruženju osobni brend postaje ključni faktor za isticanje i postizanje profesionalnog uspjeha. Poslovni stručnjak za komunikacije Vedran Peršić će vam kroz interaktivno predavanje dati savjete, prenijeti znanje i dati provjerene strategije i tehnike za izgradnju snažnog osobnog brenda. Saznajte kako da svoje jedinstvene talente, vještine i osobine pretvorite u prepoznatljiv glas, stil i vizuelni identitet koji će privući pažnju i izdvojiti vas od konkurencije. Bez obzira na to da li ste student, profesionalac u ranoj fazi karijere ili iskusni stručnjak, ovaj događaj će vam pomoći da iskoristite svoj pun potencijal i ostvarite profesionalni uspjeh!

Pridružite nam se u subotu, 10. juna, u moderno opremljenim prostorijama BusinessAcademy u Sarajevu. Sa dobitnicima će biti kontaktirano putem telefona radi potvrde rezervacije mjesta za praćenje uživo. Za sve one koji ne budu u mogućnosti da prate specijalni događaj uživo, biće organizovan live stream.

Broj mjesta je strogo ograničen. Zato požurite, prijavite se, osigurajte svoje mjesto na vrijeme i započnite izgradnju vlastitog brenda koji će vam omogućiti da dosegnete vrhunac svoje karijere!

Prijavite se!

GDJE?

BussinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D)

KADA?

Subota, 10. juni, 10:00

ŠTA?

Događaj „ODLIČNI VI – ODLIČAN BREND”

KAKO?

Prijavite se za besplatno učešće u učionici ili online

KO?

Ekspert za komunikacije Vedran Peršić

ŠTA ĆETE SAZNATI?

Vaš brend je vaša priča, vaša unikatna vrijednost koja izražava vaše talente, strasti i ciljeve, pružajući vam autentičnost i prepoznatljivost, što će privući ciljnu publiku i stvoriti snažnu povezanost. Počevši od samoprocjene i razumijevanja vaših vlastitih vrijednosti, iskustva i postignutih uspjeha ili onih koje priželjkujete da se dese, na specijalnom događaju „ODLIČNI VI – ODLIČAN BREND” otkrit ćete kako jasno definisati svoj identitet i usmjeriti svoj brend u pravom smjeru – ka uspjehu! Saznat ćete kako:

  • istražiti koncept jedinstvene vrijednosti – istaći svoje jedinstvene talente, vještine i osobine koje vas čine posebnima;
  • identifikovati i privući ciljnu publiku i razumjeti njihove potrebe kako biste prilagodili svoj osobni brend i izdvojili se iz mase;
  • izgraditi prepoznatljivu prisutnost na svim kanalima komunikacije;
  • istražiti ulogu i važnost umrežavanja u izgradnji osobnog brenda.

Uspješan brend ima moć da transformiše vašu karijeru. Zato ne propustite idealnu priliku koju vam nudi BusinessAcademy za transformaciju vaše karijere uz iskusnog mentora, koji će vam na osnovu bogatog iskustva i dugogodišnje uspješne karijere prenijeti savjete, odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice, te dati jasne smjernice za izgradnju odličnog brenda!

 

ŠTA DOBIJATE?

Cilj specijalnog događaja jeste da svim učesnicima omogući da izgrade odličan lični brend sa ciljem daljeg razvoja karijere. Pored navedenih tema, koje će biti u fokusu, imat ćete i priliku da:

  • poboljšate i ubrzate proces izgradnje osobnog brenda;
  • naučite kako da iskoristite društvene mreže da izgradite prepoznatljiv glas, stil, vizuelni identitet i autentičan dojam;
  • saznate kako da se aktivno uključite u događaje, pridružite relevantnim organizacijama i izgradite mrežu kontakata kako biste proširili svoje mogućnosti i stekli profesionalni autoritet.

Ne propustite potpuno besplatni događaj u organizaciji savremene poslovne škole BusinessAcademy, gdje ćete se uvjeriti da uz prave poslovne stručnjake i provjerene strategije i vi možete krenuti putem do ostvarenja svog punog potencijala. Za sve ambiciozne učesnike koji žele osigurati jednu od najtraženijih i izuzetno profitabilnih karijera modernog poslovnog doba, idealna opcija je jednogodišnji program Odnosi s javnošću na BusinessAcademy!

Više o predavaču

Vedran Peršić

Od 2001. godine Vedran se bavi odnosima s javnošću, marketingom i pitanjima od javnog značaja. Dugogodišnji je predavač različitih modula iz korporativnih komunikacija. Trenutno vrši funkciju Country Managera u kompaniji Bloomberg Adria iz BiH, a na poziciji direktora sektora Marketing i komunikacije u banci Sberbank BH bio je od 2013. godine. Prije toga bio je najodgovornija osoba za korporativne komunikacije svih firmi članica ASA Prevent grupacije punih pet godina, rukovodio press službom Međunarodne komisije za nestale osobe (ICMP) tri godine, bio glasnogovornik OHR-a, te šef produkcije misije UN u Bosni i Hercegovini. Po završetku BBC škole televizijskog novinarstva, punih pet godina izvještavao je o političkim, ekonomskim i socijalnim pitanjima iz BiH i svijeta. Bio je predsjednik Upravnog odbora Mreže Globalnog sporazuma UN u BiH, član Nadzornog odbora marketinške agencije Euromedia, te član skupštine Vanjskotrgovinske komore BiH. Predsjednik je skupštine Udruženja PRIBA. Aktivni je član IABC-a.

Ne propustite priliku da ovladate vještinama brendiranja i postanete prepoznatljivi na specijalnom događaju BusinessAcademy!

Prijave su otvorene još:

00Dana 00Sati 00Minuta 00Sekundi

Prijavite se i osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

Broj mjesta je ograničen!